Vilka innovativa material kan förbättra vår miljö? Hur blir funktionsmaterial alltmer intelligenta, och hur ser potentialen ut för att minska utsläppen? Vi kommer att utforska framtidens nya material under vår sjätte upplaga av Science Today – hållbara och innovativa material.

Science Today tar temperaturen på dagens vetenskap och pågående forskning genom att bjuda in till en afterwork där doktorander och postdoktorer från Karolinska Institutet (KI), Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) och Stockholms universitet (SU) presenterar sin forskning på scen.

Kvällens samtal sker på engelska och leds av Nobelprismuseets Olof Somell. Efter samtalet fortsätter kvällen med musik och häng i Bistro Nobel som har komponerat en fredagsmeny av mellanrätter och goda drycker. I biljettpriset ingår även entré till museets utställningar som håller öppet fram till klockan 21.00.

Talare från KI, KTH & SU: TBA

Program

17.00 Mingel i Bistro Nobel, musik av DJ Mezquida

18.00 Presentationer och samtal på scen

19.00 – 21.00 Mingel i Bistro Nobel, musik av DJ Mezquida

Se köp av biljetter nedan. Köpt biljett återbetalas ej.


Fotopolicy

Nobel Prize Museum fotograferar, filmar och livesänder många av våra evenemang. Nobel Prize Museum kan komma att använda materialet i våra verksamheter, kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta oss om du har frågor om detta.