Under sommaren serveras en kafémeny i Bistro Nobel med goda smörgåsar, fika och ekologiskt kaffe.

Normalt sett serveras lunch i bistron. Priset för en lunch är 120 kr, då ingår soppa/sallad (beroende på årstid), smör, bröd och kaffe/te. Vi har ett 10-kort för 1 050 kr, pris per lunch blir då 105 kr, kortet finns i kassan till försäljning.

Bordsbokning sker via telefon eller e-post, se uppgifter här ovanför.

 

Gästbok

I Bistro Nobel finner du även museets mest diskreta utställning och samtidigt gästbok – passa på och vänd på en stol och upptäck Nobelpristagarnas autografer.

Afterwork

På fredagar har vi vanligtvis AW 17.00–20.00 med happy hour 17.00–18.00 då vi serverar cava för 55 kr/glas, och goda alkoholfria alternativ. Då är det också fri entré till museet. Just nu är AW:n satt på paus ett tag.

 

Foto: Clément Morin

Nobelglassen

Vi serverar den berömda Nobelglassen, specialgjord för Nobel Prize Museum i samarbete med Daniel Roos, som i fyra år skapat desserten på Nobelbanketten. Den är inspirerad av den gamla traditionen att servera glassbomb vid festligheterna (1976–2001) och säljs endast här på Bistro Nobel. Mums säger vi!

Foto: Alexander Mahmoud

Från frukost till middag

Bistro Nobel kan bokas för allt från frukostmöten till ett mingel till en trerätters middag. Besök vår eventsida för att ta reda på mer.

Evenemangsbokningar görs per telefon på: 08-534 818 39 or eller e-post: event.nobelprizemuseum[at]nobelprize.org.