Öppettider
Bistro Nobel har öppet när museet har öppet: tisdag-söndag 11.00-17.00, fredag 11.00-21.00
Lunch
Tisdag-fredag 11.00-14.00.
Lunchmeny 23-26 maj
- Benfri kotlett från Rocklunda gård med rostade rotsaker och kryddsmör (145 kr)
- Biff stroganoff med ris och Kindagurka (145 kr)
- Rödbetsbiff med tzatziki och rostade rotsaker (vegetarisk) (145 kr)
- Veckans soppa (110 kr)
Liten soppa, bröd, mineralvatten och kaffe eller té ingår alltid.
-
© Nobel Prize Outreach. Photo: Clément Morin.
-
© Nobel Prize Outreach. Photo: Clément Morin.
-
© Nobel Prize Outreach. Photo: Clément Morin.
-
© Nobel Prize Outreach. Photo: Clément Morin.
Fredagskvällar
De flesta fredagskvällar har vi ett spännande program i bistron, klockan 18.00 – 19.00. Vi bjuder på allt från konserter, litterära samtal, performances och science talks till mat- och dryckesprovningar. Under programmet finns god mat och dryck att beställa från vår fredagsmeny. Läs mer om vad som händer kommande fredagskvällar och köp biljetter på vår programsida.
Vill man hellre mingla och upptäcka museets utställningar, går det bra att avnjuta dem med ett glas bubbel. När programmet är avslutat klockan 19.00 är bistron åter öppen för alla som vill beställa något från vår fredagsmeny eller utforska vårt sortiment av cocktails, öl och vin. Vi har också många goda alkoholfria alternativ.

Fika på Bistro Nobel
Bistro Nobel öppnar klockan 11.00 de dagar museet är öppet och serverar kaffe, fika, smörgåsar och Nobelglass.
Nobelglass
Vi serverar den klassiska Nobelbankett-efterrätten: glass! Denna glass serveras med chokladmedalj för 125 kr.

© Nobel Prize Outreach. Photo: Nanaka Adachi
Gästbok
Bistro Nobel bygger på Café Museum i Wien – ett av de många caféer som var informella mötesplatser för intellektuella vid sekelskiftet. Vänd upp och ner på din caféstol när du är här så hittar du signaturer från alla Nobelpristagare som har besökt museet.
Event
Bistro Nobel kan bokas för allt från frukostmöten till ett mingel eller en trerätters middag. Besök vår eventsida för att ta reda på mer.