Slutsålt!
Bli medlem i museet och få förtur till biljettbokning, fritt eller rabatterat inträde till våra kommande konserter, samtal, provningar och evenemang.

I Abdulrazak Gurnahs författarskap finns inga givna sanningar. Med empati skildrar han människans försök att leva ett meningsfullt liv, trots yttre motsättningar och inre motsägelser.

Välkommen till ett samtal där 2021 års Nobelpristagare i litteratur Abdulrazak Gurnah och Nobelprismuseets Carin Klaesson samtalar om exil, främlingskap och identitet.

Samtalet är på engelska och inleds kl. 18.00. Innan och efter samtalet är man välkommen att besöka museets utställningar samt Bistro Nobel som serverar smakrika rätter från en speciell fredagsmeny och goda drycker.

Se köp av biljetter nedan. Köpt biljett återbetalas ej.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. För att läsa mer om våra fredagskvällar och programpunkter klicka här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum.