Nights at the Nobel Prize Museum bjuder in den samtida klassiska duon AVAWAVES, bestående av violinisten Anna Phoebe och pianisten och producenten Aisling Brouwer. De kommer att bjuda på en konsertupplevelse där samspelet i stunden står i centrum. 

Deras instrument möts i ett elektroniskt ljudlandskap som ger associationer till film och storslagna miljöer såväl som en resa genom inre landskap. AVAWAVES musik är både komplex och tillgänglig. 

Under kvällen serverar Bistro Nobel smårätter från sin fredagsmeny och erbjuder även cocktails, vin, öl och alkoholfria alternativ. Bistron är öppen fram till klockan 21.00. I biljettpriset ingår även entré till museets utställningar som även de håller öppet fram till klockan 21.00  

Se köp av biljetter nedan. Köpt biljett återbetalas ej.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. Läs mer om våra kommande fredagskvällar i programkalendern här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum.Fotopolicy

Nobel Prize Museum fotograferar, filmar och livesänder många av våra evenemang. Nobel Prize Museum kan komma att använda materialet i våra verksamheter, kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta oss om du har frågor om detta.