Välkommen till en smakrik kväll på museet när sommelier Ulrika Karlsson håller en spännande provning med ett urval av de champagnesorter som serverats på Nobelbanketten.

Under kvällen kan du lära dig hur du skapar lyckade smakkombinationer med hjälp av grundsmaker och hur dryckerna väljs till Nobelbanketten.

Provningen börjar kl 18.00 och pågår fram till kl 19.00. Före och efter provningen serverar Bistro Nobel smårätter, bubbliga drycker och annat gott från vår fredagsmeny. Bistron är öppen fram till klockan 21.00. I biljettpriset ingår även entré till museets utställningar som även de håller öppet fram till klockan 21.00.

Se köp av biljetter nedan. Köpt biljett återbetalas ej.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. Läs mer om våra kommande fredagskvällar i programkalendern här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum. 

Fotopolicy

Nobel Prize Museum fotograferar, filmar och livesänder många av våra evenemang. Nobel Prize Museum kan komma att använda materialet i våra verksamheter, kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta oss om du har frågor om detta.