Från Einstein till Obama – Nobelpriset rymmer all världens frågor och nu vill vi ställa dem till dig. Vem upptäckte radioaktiviteten och vem skrev I väntan på Godot? Ta med en tävlingssugen vän eller så bildar vi lag på plats. Under ledning av vår quizmästare Peter Järver blir kvällen en lek på fullaste allvar!

Frågesporten börjar klockan 18.00 men var gärna på plats en kvart innan.

Bistro Nobel erbjuder goda smårätter från vår fredagsmeny samt bubbel och drinkar. Kvällen till ära finns också ett utvidgat ölsortiment. Bistron är öppen fram till klockan 21.00. I biljettpriset ingår även entré till museets utställningar som även de håller öppet fram till klockan 21.00.

Se köp av biljetter nedan. Köpt biljett återbetalas ej.


Nights at the Nobel Prize Museum / Medlemskap

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga på Nobel Prize Museum när vi öppnar upp för en sen kväll på museet varje fredag. Här bjuder vi in till upplevelser för alla sinnen i form av litterära samtal, musik, konserter, science talks, provningar och workshops. Läs mer om våra kommande fredagskvällar i programkalendern här.

Som medlem i Nobel Prize Museum har du rabatterat pris på många programbiljetter och går gratis på många andra aktiviteter under ett år.
Läs mer om medlemskap här.

Välkommen att uppleva en sen kväll på Nobel Prize Museum. 

Fotopolicy

Nobel Prize Museum fotograferar, filmar och livesänder många av våra evenemang. Nobel Prize Museum kan komma att använda materialet i våra verksamheter, kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta oss om du har frågor om detta.