Skolprogram

Här hittar du skolprogram anpassade för förskolan, grundskolan, gymnasiet och grundsärskolan. Våra skolprogram utgår ifrån Alfred Nobel och Nobelpriset och knyter an till olika teman inom vetenskap, litteratur och fred. I en unik och spännande miljö på Nobel Prize Museum stimuleras elevernas nyfikenhet, kunskap och lust till engagemang. Bokningsbara tider hittas på respektive programsida.

Programmen är 60, 90 eller 120 minuter långa och kostar mellan 600 och 1000 kronor per grupp. Vi kan även ordna heldagsprogram och specialupplägg vid förfrågan. Dialog och interaktion är viktiga inslag när klasser besöker Nobel Prize Museum. I elevaktiva arbetsformer närmar vi oss komplexa frågor på ett lekfullt och inspirerande sätt. Välkommen hit med din klass!

Digitala skolprogram
När du och din klass inte kan komma till oss kommer vi på ett virtuellt besök hos er! Klicka ovan för bokning. Så här går det till efter bokningen: 2-3 dagar innan visningen får du som lärare en inbjudan till skolprogrammet via Teams. Om dina elever ska medverka hemifrån skickar vi även länken till mötet. En stund innan programmet förbereder du genom att eventuellt koppla din dator till storbildskärm och högtalare samt ansluta till bokningen 5-10 minuter innan programmet börjar, då vi kontrollerar att bild och ljud fungerar.

Aktuella program