Program

Jag har bokat biljett till en programkväll men inte fått någon bokningsbekräftelse, vad ska jag göra?

Vi skickar ut bokningsbekräftelser via vårt biljettsystem. Titta i skräpposten om den inte dyker upp. Kontakta oss annars på info.nobelprize[at]nobelprize.org

Kan jag boka av min programbiljett?

De flesta av våra programbiljetter återbetalas ej.

Visningar

Är du guide?

Här hittar du information om årets entrépriser, ev rabatter, max gruppstorlek, fri entré för guiden osv.

Anpassade visningar och tillgänglighet

Här hittar du information om tillgänglighet för besökare som har nedsatt hörsel, syn eller rörelseförmåga, samt information om anpassade visningar för personer med demenssjukdom och taktil visning för personer med synskada.

Öppen barnverkstad på lovet

Under loven och söndagarna då verkstaden är öppen är det drop-in mellan kl. 13.00–16.00. I undantagsfall behövs en biljett som hämtas i entrén inför varje ny hel timme. Passen i verkstad håller på ca en timma.

Praktik- eller praoplatser

Vi tar emot många praktikanter och prao-elever varje år på Nobel Prize Museum. Är du intresserad av att praktisera hos oss skicka ett mail till info.nobelprize[at]nobelprize.org Skriv ”Ansökan praktikplats” i ämnesraden.

Skola

Boka skolprogram från förskoleklass upp till gymnasiet. Undervisa om Nobelpriset i klassrummet genom exempelvis Nobelprislektionen eller besök museet på egen hand med din klass. Här hittar du vanliga frågor och svar för just skola. Om du har specifika önskemål eller frågor, kontakta bokning.nobelprize[at]nobelprize.org

Donationer

Har du en fråga om donationer eller vill föreslå en donation? Kontakta oss på info.nobelprize[at]nobelprize.org Skriv gärna ”Donation” i ämnesraden.

Alfred Nobels verksamhet och liv

Är du nyfiken på Nobelprisets grundare Alfred Nobel? Ta dig en titt på Nobelprisets officiella hemsida (på engelska) och läs om Alfreds liv och arbete. På museet har vi ett särskilt Alfred-rum där vi presenterar en kopia av testamentet som ligger till grund för Nobelpriset, fotografier, brev och Alfreds dödsmask.

Samarbeten

Har du en evenemangsidé eller ett förslag på samarbete som du vill presentera för oss? Skicka ett mail till oss på info.nobelprize[at]nobelprize.org

Kontakt

Behöver du kontakta oss i något annat ärende skriv ett mejl till info.nobelprize[at]nobelprize.org