Om oss

Nobel Prize Museum är ett populärt besöksmål som ligger på Stortorget i Gamla stan. Nobelpriset visar att idéer förändrar världen. Nobelpristagarnas mod, kreativitet och envishet inspirerar och ger oss hopp för framtiden.

Med utgångspunkt i Nobelprisets unika kombination av ämnesområden – naturvetenskap, litteratur och fred – bjuder vi på Nobel Prize Museum in till utställningar, skolprogram, föreläsningar och samtal om vår tids stora frågor. Museets utåtriktade arbete inspirerar besökarna att känna att de själva kan vara med och förbättra världen i Nobelprisets anda.

Nu söker vi en engagerad medarbetare till vår bistro!

Om rollen

Arbetsuppgifterna inkluderar försäljning, servering, viss förberedelse av mat, skyltning och värdskap. Du kommer att ingå i en bistroavdelning med fem medarbetare, arbeta brett med bistrons hela innehåll och delta aktivt i samarbeten med museets olika avdelningar.

Din profil

För att utföra det här uppdraget har du relevant utbildning inom restaurangbranschen. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta självständigt och i högt tempo i såväl välbesökta restaurangmiljöer som i eventsammanhang. Du älskar att leverera service i bar och restaurang och vill bidra till att utveckla vårt fina bistroerbjudande till turister och stockholmare.

Du talar och förstår svenska och engelska. Du är ansvarstagande, noggrann, prestigelös och ödmjuk.

Dryckeskunskap är meriterande. Du får gärna ha erfarenhet av arbete i någon form av kulturell verksamhet för att förstå dess drivkrafter.

Arbetstid och omfattning

Omfattningen är 100% av heltid. Arbetstiderna är varierande och förläggs dag- och kvällstid, vardagar och helger. Vi erbjuder marknadsmässiga löner med bra villkor och förmåner.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till rekrytering.nobelprizemuseum@nobelprize.org omgående, vi tar endast emot ansökningar via e-post. Skriv ”Bistro Nobel” i ämnesraden. Urval och intervjuer görs löpande.

Tillträde snarast.

Vi tillämpar ett mångfaldsperspektiv i våra rekryteringar.

(annons publicerad 9 januari 2024)