Vi söker dig som:

• Älskar att leverera service i bar- och restaurangmiljö
• Vill bidra till att utveckla vårt bistroerbjudande till turister och stockholmare

Om oss
Nobel Prize Museum är ett populärt besöksmål som ligger på Stortorget i Gamla stan.

Nobelpriset visar att idéer förändrar världen. Nobelpristagarnas mod, kreativitet och envishet inspirerar och ger oss hopp för framtiden. Med utgångspunkt i Nobelprisets unika kombination av ämnesområden – naturvetenskap, litteratur och fred – bjuder vi på Nobel Prize Museum in till utställningar, skolprogram, föreläsningar och samtal om vår tids stora frågor. Museets utåtriktade arbete inspirerar besökarna att känna att de själva kan vara med och förbättra världen i Nobelprisets anda.

Om rollen
Vi söker en engagerad medarbetare till vår bistro. Arbetsuppgifterna inkluderar försäljning, servering, viss förberedelse av mat, skyltning och värdskap. Du kommer att ingå i en bistroavdelning med fem medarbetare, arbeta brett med bistrons hela innehåll och delta aktivt i samarbeten med museets olika avdelningar. Vi erbjuder marknadsmässiga löner med bra villkor och förmåner.

Din profil
För att utföra det här uppdraget behöver du ha relevant utbildning inom restaurangbranschen och ha dokumenterad erfarenhet av att arbeta självständigt, och i högt tempo, i välbesökta restaurangmiljöer och i eventsammanhang. Du talar och förstår svenska och engelska. Du är ansvarstagande, noggrann, prestigelös och ödmjuk. Dryckeskunskap är meriterande.
Du får gärna ha erfarenhet av arbete i någon form av kulturell verksamhet för att förstå dess drivkrafter.

Arbetstid och omfattning
Omfattningen är 100% av heltid. Arbetstiderna är varierande och förläggs dag- och kvällstid, vardagar och helger.

Ansökan
Tillträde snarast.

Vi tillämpar ett mångfaldsperspektiv i våra rekryteringar.

Välkommen att skicka din ansökan till rekrytering.nobelprizemuseum@nobelprize.org omgående, vi tar endast emot ansökningar via e-post. Skriv ”Bistro Nobel” i ämnesraden. Urval och intervjuer görs löpande.

(annons publicerad 17 januari 2023)