Om oss:
Nobelprismuseet ligger i Gamla stan och är ett populärt besöksmål. Museets utåtriktade arbete strävar efter att inspirera våra besökare till att känna att de själva kan vara med och förbättra världen i Nobelprisets anda.

Bistro Nobel:
I vår restaurang fokuserar vi på maten. Vi jobbar hållbart, nytänkande och modernt. Vi lagar mat med bra råvaror och vi gör i stort sett allt själva.

Under museets öppettider serverar vi lunch och bakverk. Kvällstid när museet är stängt så har vi event där företag kan hyra hela museet. Då serverar vi allt från trerättersmiddagar med inspiration från Nobelbanketten till snittar och champagne.

Arbetsuppgifter:
I rollen som kock kommer du först och främst att jobba med ansvarig i köket. Du ska vara van att planera din arbetsdag för att tillaga lunch och mat till våra event. I arbetet ingår också att se över våra bakverk. På Nobelprismuseet ingår även gästkontakt, vilket ställer krav på din servicekänsla.

Omfattning: Heltid. Arbetstider är mestadels dagtid men kvällar och helger förekommer. Du kommer även att få vara med och utveckla vår bistro med sikte på det nya Nobel Center som kommer att byggas framöver vid Slussen.

Bra villkor och marknadsmässig ersättning.

Om dig:
• Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och matlagning.
• Du har utbildning samt några år erfarenhet som kock.
• Du är prestigelös, noggrann, pålitlig och ansvarstagande.
• Vi ser också gärna att du är van att arbeta i grupp.

Ansökan:
Gör din ansökan via e-post till karl-johan.hegborn@nobelprize.org

Välkommen med din ansökan!

Obs! Museet söker även erfaren serveringspersonal till våra event.