Information med anledning av det nya coronaviruset

Med anledning av situationen kring det nya coronaviruset (Covid-19) håller vi museet stängt tills vidare.

”På Nobel Prize Museum tar vi vanligtvis emot besökare från hela världen. När vi stänger tillfälligt på Stortorget i Gamla Stan passar vi på att hänvisa till Nobelprisets globala digitala kanaler som har över fem miljoner följare. Här visar Nobelpristagarnas berättelser på mänsklighetens förmåga att ständigt hitta lösningar på de svåra utmaningar vi ställs inför. Nu känns det särskilt viktigt att lyfta fram alla dessa modiga och envisa människor som inspirerar och ger oss hopp för framtiden. Följ också museets egna sociala kanaler där vi planerar att göra vår skol- och programverksamhet tillgänglig i nya former”, säger Erika Lanner, museichef på Nobel Prize Museum.

Följ oss på sociala medier

Följ oss på Facebook och Instagram: The Nobel Prize och Nobel Prize Museum

Nobelprisets officiella webbplats hittar du här.

Bokade besök, skolvisningar och företagsevenemang

Vi kommer att kontakta alla som har bokningar på Nobel Prize Museum fram till den 30 april. Om du har frågor om din bokning eller din anmälan till något av våra program kontakta vår bokning via bokning.nobelprizemuseum@nobelprize.org eller per telefon 08-534 818 18.

Om du har frågor om företagsevenemang kontakta vår eventsavdelning via event.nobelprizemuseum@nobelprize.org eller per telefon 08-534 818 39.