Snart står du där i ditt eget klassrum med fullt ansvar för både undervisning, planering, bedömning och allt därtill. De första åren som lärare kan vara lite väl spännande så kom på en inspirationskväll som kan bli starten på ett nätverk du får nytta av de första åren.

Under kvällen erbjuds helt utan kostnad:

• Inspirationsföreläsning om hur du som lärare kan använda Nobelpriset i din undervisning
  • Speed-dating med rektorer och erfarna lärare som du kan fråga vad som helst
  • Diskussioner med andra snart färdiga lärare
  • Visning av Nobel Prize Museum
  • Möjlighet att bidra med idéer för kommande nätverk
  • Vegetariska wraps och dryck

Kvällen görs som ett samarbete mellan Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad, Stockholms Universitet och Nobel Prize Museum. Varmt välkomna!

Kontakta Annika Hedås Falk eller utbildningsförvaltningen om du har frågor.

Välkommen!

Medverkan är gratis men vid utebliven avbokning senare än två dagar innan evenemanget, utgår en administrationsavgift om 200 kr. Du avbokar via mejl.

Vi behandlar dina personuppgifter för att administrera din anmälan och deltagande. Denna behandling sker i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR), med stöd av den legala grunden intresseavvägning. Vi lagrar inte dina uppgifter längre än nödvändigt.